Bir diyet 1 tablo onaylar çeşitli tarifler
Yumurta ile pirinç çorbası
İhtiyacınız olacak:
Pirinç-50 gram.
Yumurta-1 parça.
Süt (1,5% yağ) – 1 fincan.
Tereyağı-15 gram.
Bir pirinç kaynatmak için gerekli ve sonra bir elek veya gazlı bez yoluyla zorlanma. Erimiş suyu çorba için bir temel olarak hizmet verecektir. 3 yemek kaşığı pirinç dökün tamamlanmaktadır suyu, küçük bir ateş koymak. Sonra süt içine yumurta şut ve Viskır pirinç suyu içine dökün. Birkaç dakika içinde çorba hazır olacak! Kullanmadan önce petrol ile kemer.
Böyle çorba mükemmel asimile ve malokalorien olduğunu, günlük beslenme için tablo 1 diyet sağlar. Pirinç çorbası yapmak için size sebze ve yeşillik ekleyerek çeşitlendirebilirsiniz yorgun değildir. Havuç, kabak veya pancar bu önce haşlanmış olmalı ve patates püresi içine çevirmek, ve Yeşiller kıyılmış.
Sığır eti köfteler
İhtiyacınız olacak:
Sığır eti veya Dana kıyılmış şeklinde-300 gram.
Soğan-orta kafa yarısı.
Yumurta-1 parça.
Beyaz ekmek-3 adet.
Tereyağı-1 çorba kaşığı.
Ekşi Krem (10-15% yağ)-1 çorba kaşığı.
Bu yağsız soğan ve kızartmak için, sonra bir blender içinde eziyet gereklidir. Süt ekmek emmek, sonra sıkmak ve ekmek lapa ekşi krem ile karıştırın. Soğan ve ekmek, tat tuz ile kıyılmış et Mix, baharatlı baharat biraz ekleyebilirsiniz. Alınan Mix kıyma sosis ve undense doğal kumaş sarmak için. Kenarları kumaş bir iplik bağlamak için. Şimdi sosis kaynama, yeterli 10-15 dakika pişmiş olabilir.
Bitmiş sosis ile "bebek bezi" kaldırmak ve parça içine çanak bölmek için. Köfte, pişmiş olan suyu ile doldurulur. Bu haşlanmış sebze veya ince porublennujued yeşillik eklemek mümkündür.
Sihirli pot
İhtiyacınız olacak:
Kabak-500 gram.
Kabak – 1 parça.
Beyaz fasulye-100 gram.
Peynir-200 gram.
Tereyağı-2 yemek kaşığı.
Bir seramik pot veya küçük domuz demir, ve aynı zamanda küçük bir folyo gerekir. Suda fasulye kaynatın. Balkabağı ve kabak temizleyin. Zar sebze ve peynir. Tüm bileşenler herhangi bir sırayla bir pot veya dökme demir içine katlanmış, ama üst yağ koymak. Folyo ile pot kapatın ve 180 bir sıcaklıkta yarım saat boyunca iyi ısıtmalı fırında koymak. Çanak hemen fırına alınmaz, yaklaşık on dakika boyunca fırında stand izin verilmez.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Hava güveç
İhtiyacınız olacak:
Patates-6 adet.
Tavuk Fillet-200 gram.
Süt (1,5%) – 100 ml.
Tereyağı-20 gram.
Tavuk kaynatın ve kıyılmış et haline çevirin. Pişirmek ve süt ve tereyağı ile birlikte bir blender patates eziyet. Pişirme kalıbını yağlamak için biraz yağ bırakın. Kalıp içinde patates "hamur" yarısını koymak, üzerinde bir et doldurma ve üst yakın kalan patates kütlesi. Yaklaşık yarım saat boyunca ısıtılmış bir fırında fırında.
Muz Mousse
İhtiyacınız olacak:
Muz-2 adet.
Yağlı olmayan krem-200 ml.
Şeker – 1 çorba kaşığı.
Limon suyu-1 çay kaşığı.
Limon suyu ile birlikte bir blender içinde muz Chop. Şekerleme ile krem çırpma, sonra püresi muz ile karıştırın. Mousse hazır! Sadece kalıplara koymak için kalır.
Yumurta ile pirinç çorbası
İhtiyacınız olacak:
Pirinç-50 gram.
Yumurta-1 parça.
Süt (1,5% yağ) – 1 fincan.
Tereyağı-15 gram.
Bir pirinç kaynatmak için gerekli ve sonra bir elek veya gazlı bez yoluyla zorlanma. Erimiş suyu çorba için bir temel olarak hizmet verecektir. 3 yemek kaşığı pirinç dökün tamamlanmaktadır suyu, küçük bir ateş koymak. Sonra süt içine yumurta şut ve Viskır pirinç suyu içine dökün. Birkaç dakika içinde çorba hazır olacak! Kullanmadan önce petrol ile kemer.
Böyle çorba mükemmel asimile ve malokalorien olduğunu, günlük beslenme için tablo 1 diyet sağlar. Pirinç çorbası yapmak için size sebze ve yeşillik ekleyerek çeşitlendirebilirsiniz yorgun değildir. Havuç, kabak veya pancar bu önce haşlanmış olmalı ve patates püresi içine çevirmek, ve Yeşiller kıyılmış.
Sığır eti köfteler
İhtiyacınız olacak:
Sığır eti veya Dana kıyılmış şeklinde-300 gram.
Soğan-orta kafa yarısı.
Yumurta-1 parça.
Beyaz ekmek-3 adet.
Tereyağı-1 çorba kaşığı.
Ekşi Krem (10-15% yağ)-1 çorba kaşığı.
Bu yağsız soğan ve kızartmak için, sonra bir blender içinde eziyet gereklidir. Süt ekmek emmek, sonra sıkmak ve ekmek lapa ekşi krem ile karıştırın. Soğan ve ekmek, tat tuz ile kıyılmış et Mix, baharatlı baharat biraz ekleyebilirsiniz. Alınan Mix kıyma sosis ve undense doğal kumaş sarmak için. Kenarları kumaş bir iplik bağlamak için. Şimdi sosis kaynama, yeterli 10-15 dakika pişmiş olabilir.
Bitmiş sosis ile "bebek bezi" kaldırmak ve parça içine çanak bölmek için. Köfte, pişmiş olan suyu ile doldurulur. Bu haşlanmış sebze veya ince porublennujued yeşillik eklemek mümkündür.
Sihirli pot
İhtiyacınız olacak:
Kabak-500 gram.
Kabak – 1 parça.
Beyaz fasulye-100 gram.
Peynir-200 gram.
Tereyağı-2 yemek kaşığı.
Bir seramik pot veya küçük domuz demir, ve aynı zamanda küçük bir folyo gerekir. Suda fasulye kaynatın. Balkabağı ve kabak temizleyin. Zar sebze ve peynir. Tüm bileşenler herhangi bir sırayla bir pot veya dökme demir içine katlanmış, ama üst yağ koymak. Folyo ile pot kapatın ve 180 bir sıcaklıkta yarım saat boyunca iyi ısıtmalı fırında koymak. Çanak hemen fırına alınmaz, yaklaşık on dakika boyunca fırında stand izin verilmez.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Hava güveç
İhtiyacınız olacak:
Patates-6 adet.
Tavuk Fillet-200 gram.
Süt (1,5%) – 100 ml.
Tereyağı-20 gram.
Tavuk kaynatın ve kıyılmış et haline çevirin. Pişirmek ve süt ve tereyağı ile birlikte bir blender patates eziyet. Pişirme kalıbını yağlamak için biraz yağ bırakın. Kalıp içinde patates "hamur" yarısını koymak, üzerinde bir et doldurma ve üst yakın kalan patates kütlesi. Yaklaşık yarım saat boyunca ısıtılmış bir fırında fırında.
Muz Mousse
İhtiyacınız olacak:
Muz-2 adet.
Yağlı olmayan krem-200 ml.
Şeker – 1 çorba kaşığı.
Limon suyu-1 çay kaşığı.
Limon suyu ile birlikte bir blender içinde muz Chop. Şekerleme ile krem çırpma, sonra püresi muz ile karıştırın. Mousse hazır! Sadece kalıplara koymak için kalır.
Yorumlar
Yorum Gönder